G.saray - Trabzon maçı nerede oynanacak?

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Özkan Olcay, Galatasaray - Trabzonspor maçının nerede oynanacağını açıkladı.Özkan Olcay, Spor Toto Süper Lig'de 22 Aralık Pazar günü oynanacak maçın Türk Telekom Arena'da oynanacağını söyledi.Olcay,  basın mensuplarına ya

G.saray - Trabzon maçı nerede oynanacak?

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Özkan Olcay, Galatasaray - Trabzonspor maçının nerede oynanacağını açıkladı.

Özkan Olcay, Spor Toto Süper Lig'de 22 Aralık Pazar günü oynanacak maçın Türk Telekom Arena'da oynanacağını söyledi.

Olcay,  basın mensuplarına yaptığı açıklamada, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Juventus maçından sonra, stadın bozulan zemininin düzeldiğini anlatarak, "Şu anda bizim sahamızda acayip kar yağışının ortaya koyduğu, beklenmedik sonuç büyük ölçüde bertaraf edilmiş durumdadır. Çimlerin kısa sürede güçlenmesi için gerekli ışık takviyeleri de yapılmıştır. Trabzonspor ile oynayacağımız lig maçının normal koşullarda ve futbolun ön gördüğü bütün kriterleri yerine getirecek şekilde sağlanmış olacağını çok kuvvetle söylememiz mümkündür. Sabah statta bulunduğum ve tabloyu gördüğüm için üstüne basa basa ifade edebilecek rahatlığı hissediyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor