G.saray maçında provakasyon vardı!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu,katıldığı bir tv programında gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu."İSMİ ONUR, SOYADI KIVRAK..."Sözlerine takviye yapacaklarını "Devre arasında eksikleri tamamlayıp, daha iyi bir Trabzonspor'u izletiriz uma

G.saray maçında provakasyon vardı!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu,katıldığı bir tv programında gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

"İSMİ ONUR, SOYADI KIVRAK..."
Sözlerine takviye yapacaklarını "Devre arasında eksikleri tamamlayıp, daha iyi bir Trabzonspor'u izletiriz umarım" diyerek başlayan Hacıosmanoğlu, Onur'un G.Saray maçında gösterdiği performans için, "Bir insan adını koyunca çocuklar etkilenir. İsmi Onur, kendisi de onurlu bir kardeşimiz. Soyadı da Kıvrak iki kale arasında böyle davranıyor. Hem ismine hem de soyismine uygun davranıyor. Tutan iyi, atanlarımız da iyi olursa daha iyi bir ekip olursunuz." diye konuştu.

"COLMAN'A PROVOKASYON VARDI"
Colman'ın G.Saray karşısında bilerek kırmızı kart gördüğü iddialarını da değerlendiren Trabzon başkanı, "Bir oyuncu takımını bilerek sahada eksik bırakmaz. Çok iyi oynayan bir Colman vardı. Ben art niyetli yaptığına inanmıyorum. Provokasyonlar var, onlara aldanmamak lazımdı. Ama insanoğlu bir yere kadar dayanabilir." ifadelerini kullandı.

"JUVENTUS'U ELEYECEĞİZ"
UEFA Avrupa Ligi'ndeki Juventus eşleşmesini değerlendiren yönetici, "Platini ile görüşmeye gitmiştim, kura çekimi de o güne denk geldi. G.Saray yendiği zamandan itibaren içimde Juventus vardı. Orada da Juventus çıktı bize. Devre arası geliyor, eksik yönleri de tamamladığımız zaman Juventus'u eleyeceğiz." dedi.

TFF'YE YİNE ÇOK SERT!
Galatasaray maçını cezası nedeniyle televizyondan takip ettiğini ifade eden Hacıosmanoğlu, "Televizyonda izledim arkadaşlarımla. Çok adil ve adaletli olan TFF, bana ceza verdi ki, ben onların yüzüne karşı da kullanıyorum. O zaman ceza vermiyorlar, kamuoyuna yansıyınca ceza veriyorlar. Onurlu insan yüzüne karşı söylenince tepki gösterir. Onlar da ceza veriyorlar versinler. Namuslu vatandaşların da onlara vereceği bir ceza olacaktır, beklesinler" diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler