Göster kendini Janko!

Geçtiğimiz sezon başında transfer edilmesine rağmen beklenen performansı gösteremeyen Avusturyalı golcü bu sezon gönderilecek oyuncuların başında geliyordu.Henrique’nin Yükü HafifleyecekTakım bulamayınca Trabzonspor’da kalan Janko’dan teknik adam Mustafa

Göster kendini Janko!


Geçtiğimiz sezon başında transfer edilmesine rağmen beklenen performansı gösteremeyen Avusturyalı golcü bu sezon gönderilecek oyuncuların başında geliyordu.

Henrique’nin Yükü Hafifleyecek

Takım bulamayınca Trabzonspor’da kalan Janko’dan teknik adam Mustafa Akçay verim alabilmek için yoğun mesai harcıyor. Avusturyalı oyuncuya değer verdiğini gösteren Akçay, her geçen gün performansı artan Janko’nun tam olarak hazır hale gelmesini bekliyor.

Son haftalarda oyuncuya kısa süre de olsa şans vererek Janko’yu kazanmaya çalışan Akçay, biraz olsun Brezilyalı forvet Henrique’nin de yükünü hafifletmeyi düşünüyor. Zaman zaman çift forvetli sistemi de düşünen Akçay, Janko’ya her fırsatta moral vermeye çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor