Golünü attı daha çok şans istedi!

Geçen sezon Bucaspor’dan büyük umutlarla transfer edilmesine rağmen beklenen performansı bir türlü gösteremeyen ve suskun golcü olarak anılan Emre, Elazığ maçında şeytanın bacağını kırdığını ve gollerinin devamını geleceğini söyledi.Gol atmayı özlediğini

Golünü attı daha çok şans istedi!

Geçen sezon Bucaspor’dan büyük umutlarla transfer edilmesine rağmen beklenen performansı bir türlü gösteremeyen ve suskun golcü olarak anılan Emre, Elazığ maçında şeytanın bacağını kırdığını ve gollerinin devamını geleceğini söyledi.

Gol atmayı özlediğini söyleyen Emre, “Bu hasreti giderdiğim için çok mutluyum ancak takımda kimin gol attığı önemli değil. Kişisel bir oyun oynamıyoruz. Onur abiyi tebrik etmek istiyorum. Kurtarışı önemliydi takım adına. Penaltından sonra güçlendik. Geçen hafta kaybettiğimiz puanları telafi ettiğimizi düşünüyorum. İnşallah daha iyi olacağız önümüzdeki haftalarda” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler