Gol patlamasında galip yok!

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor karşı karşıya geldi.Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan ve gol düellosu şeklinde geçen mücadele 3-3'lük eşitlikle sona erdi.Mücadelede Beşiktaş'ın golleri 17. dakikada Olcay, 40. dakikad

Gol patlamasında galip yok!

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor karşı karşıya geldi.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan ve gol düellosu şeklinde geçen mücadele 3-3'lük eşitlikle sona erdi.

Mücadelede Beşiktaş'ın golleri 17. dakikada Olcay, 40. dakikada Oğuzhan ve 54. dakikada Almeida'dan geldi. Akhisar'ın 24 ve 35. dakikalarda Bruno ve 37. dakikada Bilal ile bulduğu goller ise ev sahibi ekibe galibiyet için yeterli olmadı.

Özellikle ilk yarısı gol düellosu şeklinde geçen mücadelede Beşiktaş adına Oğuzhan Özyakup, attığı golün yanından Olcay'ın golünün de asistini yaparak öne çıkan isim oldu. Akhisar'da ise ikinci yarıda sakatlanarak oyundan çıkan Bruno ve özellikle Bilal'in etkili oyunları, ev sahibi ekibin Beşiktaş karşısında puan almasındaki en büyük faktör olarak göze çarptı.

Bu sonucun ardından Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de üst üste ikinci beraberliğini alarak 17 puana yükseldi. Akhisar Belediyespor puanını 14'e yükselterek orta sıralardaki yerini korudu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor