Gökdeniz'den ömürlük imza!

2008 yılından bu yana Rusya Ligi'nde Rubin Kazan forması giyen Gökdeniz Karadeniz, kulübü ile olan sözleşmesini 2016 yılına kadar uzattı.Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Gökdeniz Karadeniz'in 2015 yılında bitecek olan sözleşmesinin 201

Gökdeniz'den ömürlük imza!

2008 yılından bu yana Rusya Ligi'nde Rubin Kazan forması giyen Gökdeniz Karadeniz, kulübü ile olan sözleşmesini 2016 yılına kadar uzattı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Gökdeniz Karadeniz'in 2015 yılında bitecek olan sözleşmesinin 2016'nın Mayıs ayına çekildiği ifade edildi.

"ÖMRÜMÜN SONUNA KADAR BURADA OYNAYABİLİRİM"

Rubin Kazan'ın resmi televizyonuna konuşan Gökdeniz Karadeniz, attığı imzanın ardından yaptığı açıklamada Rubin formasını her zaman gururla giydiğini belirterek şu ifadeleri kullandı: "Sözleşme uzatma bizim için tabii ki bir formalite. Ömrümün sonuna kadar burada oynayabilirim. Çünkü Rubin, her zaman benim ait olduğum takım olacaktır. Taraftarların bana gösterdiği sevgi, ilgi her zaman bana çok iyi geldi; Zor zamanlarımda ayakta tuttu. Bu formayı giydiğimde her ozaman daha fazla sorumluluk hissediyorum. Takım olarak her zaman iyi oynayıp taraftarımızı mutlu etmek istiyorum. Her zaman mümkün olmasa da bunun için oynuyorum diyebilirim. Ligde bu ara iyi bir konumda değiliz ancak en kısa sürede bunu da düzelteceğiz. Takım olarak taraftarımıza en çok şu anda ihtiyacımız var."

Trabzonspor altyapısından çıkarak 11 yıl bordo mavili formayı giyen, 2008 yılında da 8.7 milyon euroya Rubin Kazan takımımın formasını giymeye başlayan Gökdeniz Karadeniz, kaptanlığına kadar yükseldiği takımında 150'den fazla maça çıktı ve 25'den fazla lig golü kaydetti. Gökdeniz ayrıca en son 2008'de sırtına geçirdiği Ay-yıldızlı formayı da 38 kez giyme başarısı gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor