Giresunspor'da deprem! Ayrılık, kadro dışı...

Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün oynanan ve 3-3 berabere biten Gaziosmanpaşa maçı sonrası Teknik Direktör Ahmet Ertem ile bir toplantı yaptıklarını söyledi. Bozbağ, toplantıda Ertem ile karşılıklı olarak anl

Giresunspor'da deprem!  Ayrılık, kadro dışı...
Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün oynanan ve 3-3 berabere biten Gaziosmanpaşa maçı sonrası Teknik Direktör Ahmet Ertem ile bir toplantı yaptıklarını söyledi.
 
Bozbağ, toplantıda Ertem ile karşılıklı olarak anlaşarak yolların ayrıldığını kaydederek, "Ligde 12 haftayı geride bıraktık. Bu süre zarfında Giresunspor'un ligdeki durumu ortada. İstediğimiz ve arzu ettiğimiz yerde maalesef değiliz. Kan değişikliğine gitme adına Ahmet hoca ile görüşerek karşılıklı olarak sözleşmesini feshettik" dedi.
 
Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, Giresunspor Yönetim Kurulu olarak futbolculardan Berkan Yıldırım'ın da disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılması yönünde karar aldıklarını ifade etti.
 
Bozbağ, yeni teknik direktörü belirlemek için görüşmelere bugünden itibaren başlayacaklarını vurgulayarak, "Bir kaç güne kadar bu ismi belirlemek istiyoruz. Giresunspor'a kim daha fazla faydalı olacaksa, kim Giresunspor'u hedefe ulaştıracaksa o isimle anlaşmak istiyoruz" diye konuştu.
 
Giresunspor'u, yeni teknik direktörün belirlenene kadar bu hafta sonu deplasmanda oynanacak İnegölspor karşılaşmasına takımı yardımcı antrenörler Ramazan Çelik ve İsmail Güney'in hazırlayacakları bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler