Giresunspor başkanı Bozbağ'dan açıklama

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, Teknik Direktör Ahmet Ertem ile yolların ayrılmasının adından açıklamalarda bulundu."Hocanın göreve alınması nasıl normal ise görevden almak da normal" diyen başkan Bozbağ, ”Ben zor şartlarda kulübü buraya kadar g

Giresunspor başkanı Bozbağ'dan açıklama

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, Teknik Direktör Ahmet Ertem ile yolların ayrılmasının adından açıklamalarda bulundu.

"Hocanın göreve alınması nasıl normal ise görevden almak da normal" diyen başkan Bozbağ, ”Ben zor şartlarda kulübü buraya kadar getirdim. Yardım edilmezse çok fazla kalacağımı düşünmüyorum” dedi.

Bozbağ "Dün oynanan ve 3-3 berabere sonuçlanan Gaziosmanpaşa maçı sonrası yönetim kurulu kararı ile hocamızla karşılıklı görüşerek yollarımızı ayırdık. İlerleyen haftalarda skor neticeleri tam alınamayınca mecbur teknik heyette bir kan değişikliğine yönetim kurulu olarak gerek gördük. İnşallah Giresunspor ve camiası için hayırlı olur. Ahmet hocaya teşekkür ediyorum. Görev aldığı günden bugüne kadar Giresunspor’un çıkarlarını üst düzeyde tutmaya çalışan bir arkadaşımızdı. Nasıl göreve alınması normal ise, görevden alınması da normal.Kendisine bundan sonraki meslek yaşantısında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bundan sonraki süreçte takımın başına en kısa sürede yeni bir teknik direktör getireceklerini ifade eden Bozbağ, ”Çok, çok isim var herkes kendi kafasına göre Giresunspor’a bir isim yakıştırıyor sonuçta bu kararı sadece başkan vermiyor, yönetim kurulunun vereceği bir karar. Benim çok dostlarım var. Bu camiada benim dostlarımın adının geçmesi gayet doğal. Çok yakın zamanda Giresunspor yeni teknik direktörüne kavuşacaktır. Çok ciddi borcumuz var. Bir kuruş Giresunspor’un geliri olmadan kulübü idare ediyoruz. Buna rağmen ne verdi, ne sigorta ne de futbolculara abartı olacak bir borcumuz var. Her şeyi zamanında ödemeye çalışıyoruz kendi imkanlarımızla. Ciddi bir oranda sayın Giresun valimizden destek görüyoruz. Bize çok daha fazla destek lazım. Bu şartlar altında çok fazla gideceğim söylenemez. Ben Giresun halkına ve taraftarına verdiğim sözü tuttuğumu düşünüyorum. Kulübü sahipsiz bırakmayacağım dedim bırakmadım da. Mustafa Bozbağ olarak bu şartlarda yardım edilmezse ne kadar daha gider onu da hep beraber göreceğiz. Ben çok fazla gideceğini düşünmüyorum. Benden sonrada kulübün çok iç açıcı bir durumda olacağını da düşünmüyorum. Bakıyorum sadece bir iki el var yardım eden. Bu bir iki el ile de 14 trilyon borç ödenmiyor. Demek ki Giresun’un önceliği Giresunspor değil. Ben bunu görmüş oldum" diye konuştu.

Bozbağ, 13 trilyon borcu 9 trilyona indirdiklerini hatırlatarak "Biraz el atılırsa koskoca bir şehiriz biz bu borcu kolaylıkla ödeyebiliriz. 2 milyon taraftarı olan bir kulübüz. Bizim için 5 veya 6 Trilyon ’un bir şey olmaması lazım. Herkesin elini, gövdesini taşın altına koyması lazım. Bu Mustafa Bozbağ ve arkadaşlarının yapabileceği bir şey değil. Ben olsam da olmasam da şu görüntüde Giresunspor’un ilerisi yok. Bunu herkes bilsin. Ben bunu geldiğim günde söyledim. Bugün Orduspor için Ordu Ticaret Odası 5 Trilyon kampanyası başlattı. Bu şekilde bir kampanya başlatılmalı. Belediye çok önemli, vekiller çok önemli. Önce Giresunspor kurtarılacak ondan sonra bir üst lig ve şampiyonluklar düşünülecek" açıklamasında bulundu.

20131118aw000776_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor