Giresunspor başkanı açıkladı: Trabzonspor'un yaptığını Galatasaray yapmadı

Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, Galatasaray'dan kiraladıkları futbolcular için Trabzonspor üzerinden örnek gösterdi.

Giresunspor başkanı açıkladı: Trabzonspor'un yaptığını Galatasaray yapmadı

Haber61 Spor Servisi

Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Karaahmet, son günlerde Galatasaray’dan kiralanan Okan Kocuk’un transferinde sarı kırmızılı kulübün Gireunlu başkanı Burak Elmas’ın payı olduğu iddialarına yanıt verirken Trabzonspor’dan örnek verdi.

Trabzonspor’un Flavio ve Diabate transferinde yaptığını Galatasaray’ın yapmadığını belirten Karaahmet A Spor’da şu ifadeleri kullandı;

Trabzonspor’dan da 2 futbolcu kiralık aldık. Berabere kaldığımız maçta da oynadılar. Trabzonspor’dan aldığım oyunculardan kiralama ücreti vermeden aldım. Futbolcuların ödemesinin bir miktarını da Trabzon yönetimi ve başkanı sağolsunlar onlar yaparak aldım. Sağolsunlar bunu yaptılar. Galatasaray Başkanı Burak Elmas Giresunlu ama Emre ve Okan’ı kiralarken oyuncuların tam parasını ödüyorum ve üzerine kiralama parası da ödedim. Burada hemşeriliğin hiçbir harfi yok burada.  Trabzonspor’un bize yaptığını Burak başkan yapmadı. “Galatasaray’ın sistemi hep böyle bozamayız” 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor