Giresun'da yeğenini öldüren amca yakalandı

Giresun’un Görele İlçesinde 81 yaşındaki Celal Topkara, yeğeni İsmet Topkara ile aralarındaki arazi anlaşmazlığı sonucu sebebiyle tartıştı.Amca Celal Topkara, yeğeni İsmet Topkara’yı tabancayla vurarak öldürdükten sonra kayıplara karıştı. Jandarma ekipler

Giresun'da yeğenini öldüren amca yakalandı

Giresun’un Görele İlçesinde 81 yaşındaki Celal Topkara, yeğeni İsmet Topkara ile aralarındaki arazi anlaşmazlığı sonucu sebebiyle tartıştı.

Amca Celal Topkara, yeğeni İsmet Topkara’yı tabancayla vurarak öldürdükten sonra kayıplara karıştı. Jandarma ekipleri tarafından yapılan aramalar sonucu amca Celal Topkara yakalandı.

Olay, 25 Ekim Cuma günü Görele ilçesine bağlı Köprübaşı beldesinin Önerli Mahallesinde meydana geldi. Amca Celal Topkara ile yeğeni İsmet Topkara arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktığı, tartışma sırasında mısır tarlasına kaçan yeğeni İsmet Topkara’nın vücuduna tabanca ile 9 el ateş ederek öldürdüğü, daha sonra firar ettiği belirtilen amca Celal Topkara, olaydan bir gün sonra gizlendiği bir evde Görele İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı.

Görele İlçe Jandarma Komutanlığı istihbaratı tarafından yapılan çalışma neticesinde gizlendiği evde yakalanan Celal Topkara, jandarmadaki sorgusunun ardından Görele Adliyesi nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Zanlı tutuklanarak Giresun Cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler