Giray'a talip var!

Devre arası transfer dönemi için arayışlarını sürdüren Yeşil-Mavililer Trabzonspor'un kapısını çaldı. Bordo-Mavililer’den Giray'ı isteyen Atmaca'ya ilk cevap olumlu. Rize Özer ile de prensipte el sıkıştı.Süper Lig'e bomba gibi bir giriş yapan ancak son ha

Giray'a talip var!

Devre arası transfer dönemi için arayışlarını sürdüren Yeşil-Mavililer Trabzonspor'un kapısını çaldı. Bordo-Mavililer’den Giray'ı isteyen Atmaca'ya ilk cevap olumlu. Rize Özer ile de prensipte el sıkıştı.

Süper Lig'e bomba gibi bir giriş yapan ancak son haftalarda aldığı başarısız sonuçların ardından düşüşe geçen Çaykur Rizespor'da devre arası transfer dönemi için çalışmalar sürerken, savunma hattında sıkıntılar yaşayan Yeşil-Mavililer Trabzonspor'un kapısını çaldı. Rizespor'da teknik direktör Rıza Çalımbay'ın Mustafa Reşit Akçay ile Giray Kaçar için görüştüğü ve Akçay'ın bu transfere olumlu yaklaştığı, kararı yönetimin vereceği belirtildi.

ÖZER İLE ANLAŞTILAR

28 yaşındaki stoperin transferini gerçekleştirip savunmasını güçlendirmek isteyen Çaykur Rizespor orta sahaya da Kasımpaşa'dan Özer Hurmacı'yı düşünüyor. Kasımpaşa ile sıkıntılar yaşayan ve kadro dışı bırakılan 27 yaşındaki oyuncu ile Yeşil-Mavililerin prensipte anlaşmaya vardığı öğrenilirken bu iki oyuncuyu da Ocak ayında kadrosuna katmak için girişimler başladı. Rize'de diğer eksik mevkiler için de takviye çalışmaları sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor