Giray'a Adrian'dan tepki!

Trabzonsporlu futbolculara bir haller oluyor. Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor deplasmanda Gençlerbirliği'ne 3-2 yenildi. Henrique ve Colman'ın penaltıdan attığı gollerle 2-0 öne geçen bordo-mavili ekip; Stancu, Ahmet ve Jimmy Durmaz'ın g

Giray'a Adrian'dan tepki!

Trabzonsporlu futbolculara bir haller oluyor. Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor deplasmanda Gençlerbirliği'ne 3-2 yenildi. Henrique ve Colman'ın penaltıdan attığı gollerle 2-0 öne geçen bordo-mavili ekip; Stancu, Ahmet ve Jimmy Durmaz'ın golleriye mağlup olurken  Trabzonspor'da 90+3. dakikada Bosingwa kırmızı kart gördü.

Gençlerbirliği karşılaşmasında adeta sahada yürüyen bordo mavililer 2-0 öne geçtikleri karşılaşmada gülünç goller yiyerek sahadan 3-2 mağlup ayrılırken ilk yarıda Giray kaçar takım arkadaşlarının tepkisini çekti

Trabzonspor’un kazandığı penaltı vuruşunu Colman gole çevirirken başlama vuruşu yapılmadan hakem Tolga Özkalfa’ya itiraz eden  rakip takım oyuncularının yardımına Trabzonspor’un stoperi Giray koştu. Adeta rakip oyuncuların kart görmemesi için hakem Özkalfa ile rakip oyuncuların arasına göğsünü siper eden Giray’a tepki takım arkadaşları Adrian Zokora ve Malouda'dan  geldi.

Giray’ın Gençlerbirliği futolcularının hakem Özkalfa’dan kart görmemesi için can siperane uğraştığını gören Adrian ,Malouda ve Zokora bu futbolcuya  büyük tepki gösterdi. Adrian Giray’ın yanına giderek sert bir şekilde bu futbolcuyu hakem ve Gençlerbiği oyuncularının arasından  uzaklaştırdı. Giray’a aynı tepki Zokora ve Malouda'dan geldi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler