Giray yavaş yavaş "KAÇAR"

Devre arası için transfer çalışmalarını yürüten Çaykur Rizespor’da teklif götürülen Özer Hurmacı, Giray Kaçar ve Sezer Öztürk’le yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği belirtildi.Teknik direktör Rıza Çalımbay, bu 3 oyuncu ile ilgili olumlu gelişmeler olduğun

Giray yavaş yavaş "KAÇAR"

Devre arası için transfer çalışmalarını yürüten Çaykur Rizespor’da teklif götürülen Özer Hurmacı, Giray Kaçar ve Sezer Öztürk’le yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği belirtildi.

Teknik direktör Rıza Çalımbay, bu 3 oyuncu ile ilgili olumlu gelişmeler olduğunu belirterek devre arasında takıma takviyeler yapacaklarını, bunun için çalışmalarını yurt içinde ve yurt dışında sürdürdüklerini söyledi. Çalımbay, "Transfer listemiz belli. Devre arası gereken takviyeleri yapacağız. Yönetimle bu konuda görüştük ve takviye yapılmasına sıcak bakıyorlar. Bizim için ligin sonu çok önemli. Biz ligi hedeflediğimiz yerde bitireceğiz. Sıkıntılı günlerimiz oldu, belki yine olacak. Hiçbir zaman pes etmeyeceğiz. Gereken adımları atarak ligde ikinci yarıya bambaşka bir Rizespor olarak gireceğiz" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor