Giray Kaçar takımdan ayrılıyor mu?

Trabzonspor'un Antalya'da yapacağı devre arası kampının kadrosuna alınmayan savunma oyuncusu Giray Kaçar, kadro dışı bırakıldığını ve bordo mavili kulüp tarafından kendisine takım arandığını söyledi.Bsına açıklamalarda bulunan Kaçar, "Kadro dışı bırakıldı

Giray Kaçar takımdan ayrılıyor mu?

Trabzonspor'un Antalya'da yapacağı devre arası kampının kadrosuna alınmayan savunma oyuncusu Giray Kaçar, kadro dışı bırakıldığını ve bordo mavili kulüp tarafından kendisine takım arandığını söyledi.

Bsına açıklamalarda bulunan Kaçar, "Kadro dışı bırakıldım. Devre arasında takımdan ayrılacağım. Şu anda kulübüm benim adıma transfer görüşmelerini yapıyor. Anlaşma sağlarlarsa ben de görüşmelere başlayacağım" dedi.

Kulübünün, transferi konusunda hangi takımla görüştüğüyle ilgili bilgi veremeyeceğini kaydeden Kaçar, "Şu an tek söyleyebileceğim transferim için yurt içinden bir takımla görüşülüyor. Eğer devre arasında transferim olmazsa sezon sonunda yurt dışı seçeneklerini de düşünmek istiyorum. Bu dönemde yurt dışı transferi çok zor. Çünkü yabancı kulüpler, Türk futbolcusunu bonservis bedeli vererek almıyor" şeklinde konuştu.

Ayrıca İngiltere'den teklif gelen Bamba'nın gitmesi halinde kampa çağrılmayan Giray Kaçar'ın Mustfa Akçay tarafından kampa çağırılacağı öğrenildi.

Trabzonspor'da 5. sezonunu geçiren Giray Kaçar, kadro dışı bırakılmasının nedenine ilişkin konuşmak istemediğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor