Gaziantep'e kupada son dakika sürprizi!

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur müsabakasında Gaziantepspor deplasmanda İnegölspor ile karşı karşıya geldi. İnegöl İlçe Stadı'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip son dakikada bulduğu gol ile 3-2 kazandı.İlk yarısında gol olmayan mücadelede İnegölspor 55. d

Gaziantep'e kupada son dakika sürprizi!

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur müsabakasında Gaziantepspor deplasmanda İnegölspor ile karşı karşıya geldi. İnegöl İlçe Stadı'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip son dakikada bulduğu gol ile 3-2 kazandı.

İlk yarısında gol olmayan mücadelede İnegölspor 55. dakikada Kemal Hastürk'ün golü ile öne geçti. 68'de Cenk skoru dengelerken, 70'de tekrar sahneye çıkan Kemal, kendisinin ve takımının 2. golünü attı. Antep'te 82. dakikada Turgut Doğan attığı gol ile takımına beraberliği getirdi, ancak İnegöl'de son dakikada Raif'in golü turu getirdi.

Bu gol sonrasında büyük sevinç yaşandı. İnegöl, Gaziantepspor'u eleyerek bir üst tura adını yazdırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler