G.antep'te Sergen depremi!

Başarılı çalıştırıcı, daha önce yaptığı açıklamada, yeni yapılacak kongrede İbrahim Kızıl'ın başkanlığa seçilmemesi halinde kulüpten istifa edeceğini söylemişti. Antep'te ise önceki gün Yalçın'ın görevi bırakacağını işret eden gelişmeler yaşandı.KIZIL BIR

G.antep'te Sergen depremi!

Başarılı çalıştırıcı, daha önce yaptığı açıklamada, yeni yapılacak kongrede İbrahim Kızıl'ın başkanlığa seçilmemesi halinde kulüpten istifa edeceğini söylemişti. Antep'te ise önceki gün Yalçın'ın görevi bırakacağını işret eden gelişmeler yaşandı.

KIZIL BIRAKINCA...

Akşam saatlkerinde kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, kongrenin ertelendiği duyuruldu. Bu gelişmenin ardından, camiadan gelen baskılar üzerine başkan İbrahim Kızıl'ın görevi bırakma kararı aldığı öğrenildi. Nurullah Sağlam ile çalışmayı düşünen yeni yönetimin Sergen Yalçın'dan istifasını isteyeceği, genç hocanın da daha önce söylediği gibi yeni yönetimin önünü açmak için istifasını vereceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor