G.Antep komşusunu yıktı

PTT 1. Lig'in 16. haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Kahramanmaraşspor karşı karşıya geldi. Büyük çekişme içinde geçen mücadeleden ev sahibi ekip son 4 dakikada bulduğu 2 golle rakibini 2-1 mağlup etti. Karşılaşmaya daha iyi başlayan taraf K

G.Antep komşusunu yıktı

PTT 1. Lig'in 16. haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Kahramanmaraşspor karşı karşıya geldi. Büyük çekişme içinde geçen mücadeleden ev sahibi ekip son 4 dakikada bulduğu 2 golle rakibini 2-1 mağlup etti.
 
Karşılaşmaya daha iyi başlayan taraf Kahramanmaraşspor oldu. Konuk ekip mücadelenin 24. dakikasında Izu Azuka'yla 1-0 öne geçti. Bu aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.
 
İkinci yarıda beraberlik arayışlarını sıklaştıran Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 86. dakikada Serdar Deliktaş'ın attığı golle skoru 1-1'e getirdi. Bu golden sadece 3 dakika sonra bu kez Oussou Konan sahneye çıktı ve attığı golle ev sahibi ekibi 3 paunı getiren golü attı ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Kahramanmaraşspor'u 2-1 mağlup etmeyi başardı.
 
Bu sonucun ardından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor puanını 19'a yükseltirken Kahramanmaraşspor 7 puanda kaldı ve ligin dibinde yer almaya devam etti.
 
PTT 1. Lig'de gelecek hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a konuk olurken Kahramanmaraşspor sahasında 1461 Trabzon'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler