G.Antep evinde kazandı

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Gaziantepspor ile Kayseri Erciyesspor karşı karşıya geldi.Kamil Ocak Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Sergen Yalçın yönetimindeki Gaziantepspor 2-1 kazanarak üç puana ulaştı.Mücadelede Gaziantepspor'a galibiyeti getiren

G.Antep evinde kazandı


Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Gaziantepspor ile Kayseri Erciyesspor karşı karşıya geldi.

Kamil Ocak Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Sergen Yalçın yönetimindeki Gaziantepspor 2-1 kazanarak üç puana ulaştı.

Mücadelede Gaziantepspor'a galibiyeti getiren golleri 10. dakikada Turgut Doğan Şahin ve 19. dakikada Cenk Tosun kaydetti. Erciyesspor'un tek sayısını ise 87. dakikada Üstün Bilgi kaydetti ancak bu gol galibiyet için yeterli olmadı. Sergen Yalçın'ın gelişi ile adeta şaha kalkan Gaziantepspor, böylelikle yeni hocasıyla 4'te 4 yaparak müthiş tırmanışını sürdürdü.

Bu sonucun ardından Gaziantepspor 20 puana yükselerek müthiş çıkışını sürdürdü. Kayseri Erciyesspor ise 12 puanda kalarak düşme hattından bu hafta da kurtulamamanın şanssızlığını yaşadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor