Futbolcular idmana çıkmadı: ŞOK PROTESTO

Maddi kriz yaşayan PTT 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor'da futbolcular dün öğleden sonra idmana çıkmayarak, yönetimi protesto etti. Futbolcular geciken maaş ödemelerinin yapılmasını talep ediyor.Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını

Futbolcular idmana çıkmadı: ŞOK PROTESTO

Maddi kriz yaşayan PTT 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor'da futbolcular dün öğleden sonra idmana çıkmayarak, yönetimi protesto etti. Futbolcular geciken maaş ödemelerinin yapılmasını talep ediyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını 2-1 kaybeden TKİ Tavşanlı Linyitspor, ilk yarının son karşılaşması olan 1461 Trabzon maçının hazırlıklarına Salı günü başladı. Futbolcuların alacaklarının ödenmemesini protesto etmek amacıyla dün öğleden sonraki antrenmana çıkmadıkları öğrenildi.

TKİ Tavşanlı Linyitspor yönetimi sezon başında mütevazi bir takım kurarak geçmiş dönemlerden kalan 5 milyon TL'lik borcu ödemeyi hedefliyordu. Yönetimin, kulübün iddia gelirlerine haciz konması ve TKİ Genel Müdürlüğü'nden beklenen maddi desteğin alınamaması nedeniyle büyük bir kriz yaşadığı için oyuncuların maaşlarını ödeyemediği bildirildi.

TKİ Tavşanlı Linyitsporlu futbolcular kendi aralarında bir karar alarak yönetimin dikkatini çekmek amacıyla idmana çıkmadı. Yönetimden bazı kişilerin futbolcularla konuştuğu, bu kararlarından vazgeçirmeye çalıştığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor