FLAŞ! Platini: Şike yapan ülkelerde...

UEFA'nın Yunanistan Futbol Federasyonu'na dün gönderdiği şike bildirim raportunun ardından Platini, İspanya medyasına açıklamalarda bulundu. UEFA Başkanı Micheal Platini, son zamanlarda artan şike skandallarına da değindi. Ancak bu açıklamalarını yaparken

FLAŞ! Platini: Şike yapan ülkelerde...
UEFA'nın Yunanistan Futbol Federasyonu'na dün gönderdiği şike bildirim raportunun ardından Platini, İspanya medyasına açıklamalarda bulundu.
 
UEFA Başkanı Micheal Platini, son zamanlarda artan şike skandallarına da değindi. Ancak bu açıklamalarını yaparken Türkiye'yi ilgilendiren haklı cümleler de kurdu. Fransız spor adamı, "Eğer bir ülkede maçın sonucunu polis biliyorsa o ülkede futbol bizim için bitmiştir" dedi.
 
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı Avrupa'dan men eden kararların polis ve savcı delilleri üzerine alındığını sık sık açıklayan Platini, bu sözleriyle Türk futboluna da değinmiş oldu.
 
Platini ayrıca ülkelerin yerel otoriteleri ile birlikte polislerden de şike ve ırkçılıkla ilgili ortak çalışmalar yaptıklarını da sözlerine ekledi. Böylelikle Fenerbahçe ve Beşiktaş'a verilen cezaların Türk polisi ve Türk yargısı kararlarıyla başladığı da Platini tarafından ilk kez bu kadar net ifade edilmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor