Flaş Messi iddiası doğru mu?

Son zamanlarda Barcelona yönetimi ile yaşadığı polemikle gündeme gelen Lionel Messi’nin önümüzdeki yaz takımdan ayrılabileceği iddia edilmişti. Hatta Türk basını Le Parisien’e dayandırdığı haberde Paris Saint Germain’in Messi için 250 milyon euroluk bir t

Flaş Messi iddiası doğru mu?

Son zamanlarda Barcelona yönetimi ile yaşadığı polemikle gündeme gelen Lionel Messi’nin önümüzdeki yaz takımdan ayrılabileceği iddia edilmişti. Hatta Türk basını Le Parisien’e dayandırdığı haberde Paris Saint Germain’in Messi için 250 milyon euroluk bir teklifte bile bulunduğunu yazdı. Peki gerçekten böyle bir teklif var mı?

Le Parisien gazetesi Messi’nin Barcelona’dan ayrılması halinde neden Paris Saint Germain’e gidebileceğini beş maddelik bir yazıyla gündemine taşıdı. Haberde Paris’in Barcelona’ya herhangi bir teklifte bulunduğundan bahsedilmiyor.

Le Parisien’in beş maddelik analizinde şu başlıklar yer alıyor:

    Barcelona’dan ayrılabilir: Son zamanlarda Barcelona yönetimi ile ters düşen Messi takımdan ayrılmayı düşünebilir. Barcelona da Neymar’ın transferiyle birlikte onun yerini doldurabilecek bir oyuncuya sahip.

    Paris bonservis ücretini karşılayabilir: Barcelona’yla 2018 yılına kadar kontratı bulunan Messi’nin serbest kalma bedeli 250 milyon euro. Eğer Messi takımdan ayrılmak istediğini açık bir dille ifade ederse bu transfer 150-180 milyon euro arası bir fiyata bitebilir.

    Avrupa’daki en heyecan verici proje PSG: Cavani, Ibrahimovic, Thiago Silva gibi yıldızı oyunculara sahipler ve gelecekte de yatırım yapmaya devam edecekler. Ayrıca Paris şehri de PSG’ye transfer olmak için iyi bir sebep.

    Ibrahimovic’in Messi ile bir alıp veremediği yok: Ibrahimovic yaptığı açıklamalarda dünyanın en iyi futbolcusu olarak Lionel Messi’yi gösteriyor. Barcelona’dan mutsuz bir şekilde ayrılan İsveçli golcünün tek problemi Guardiola’ydı.

    Başkan yeni Messi’yi istiyordu ama gerçeği gelebilir: Başkan Nasser El-Khelaifi daha önce yaptığı açıklamada “yeni Messi”’yi aradıklarını söylemişti. Ama yenisini bulacaklarına elde Messi’nin ta kendisi var.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler