Fırtınanın penaltı yasağı bitti

2 sezondur lehine penaltı çalınmayan Trabzonspor'un bu durumu Gençlerbirliği maçı ile sona erdi.En son 2 sezon önce Galatasaray maçında penaltı kullanan bordo mavili ekip, Süper Toto Süper Lig'in 11. haftasında Ankara'da karşılaştıkları Gençlerbirliği maç

Fırtınanın penaltı yasağı bitti

2 sezondur lehine penaltı çalınmayan Trabzonspor'un bu durumu Gençlerbirliği maçı ile sona erdi.

En son 2 sezon önce Galatasaray maçında penaltı kullanan bordo mavili ekip, Süper Toto Süper Lig'in 11. haftasında Ankara'da karşılaştıkları Gençlerbirliği maçının 32. dakikasında Adrian ceza sahası içerisindeki Malouda'ya topu gönderdi.

Topla buluşan Fıransız yıldıza Gençlerbirliği oyuncusu Uğur'un yaptığı hareketi hakem Tolga Özkalfa penaltı olarak değerlendirdi.

Trabzonspor'da topun başına geçen Arjantinli Yıldız Gustavo Colman topu sol köşeden ağlarla buluşturdu ve Trabzonspor bu atışla 47 maç sonra penaltı kullanmış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler