Fırtınanın işi zor

Sezon başından itibaren üç günde bir maç oynayan Karadeniz ekibi Milli ara sonrası bu kez 3 kulvarda mücadele edecek. UEFA Avrupa Ligi, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupasında mücadele edecek olan Karadeniz ekibi zorlu bir viraja girecek.Kadro der

Fırtınanın işi zor

Sezon başından itibaren üç günde bir maç oynayan Karadeniz ekibi Milli ara sonrası bu kez 3 kulvarda mücadele edecek. UEFA Avrupa Ligi, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupasında mücadele edecek olan Karadeniz ekibi zorlu bir viraja girecek.

Kadro derinliği açısında sıkıntı yaşaşan bordo-mavililer sırasıyla ligde 24 Kasım'da kendi evinde Eskişehirspor, ardından 28 Kasım Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi 5. haftasında kendi evinde Güney Kıbrıs Rum Kesim takımlarından Apollon Limassol ile karşılaşacak. Bu maç sonrası tekrar lige dönecek olan Trabzonspor 1 Aralık Pazar günü Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak.

4 Aralık Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası'nda Balıkesirspor deplasmanda oynayacak olan Karadeniz ekibi, 8 aralıkta deplasmanda ise Gaziantepspor ile karşılaşacak. Bordo-mavili takım UEFA Avrupa Ligi J Grubu son maçında İtalya temsilcisi Lazio ile 12 Aralık Perşembe günü deplasmanda mücadele edecek.

Bu maçın ardından evinde 15 Aralık Pazar günü Bursaspor'u ağırlayacak olan Trabzonspor, zorlu süreci tamamladıktan sonra 22 Aralık Pazar günü Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor