Fırtınada sürpriz isim kadroya alınmadı

Oyuncularına uyarıda bulunan Akçay, "Yüreğini sahaya koymayan oynayamaz" dedi.Spor Toto Süper Lig'inin 14'üncü haftasında deplasmanda yarın Gaziantepspor ile karşılaşacak olan bordo mavililerin teknik direktör Mustafa Akçay, Balıkesirspor ile oynanan Zira

Fırtınada sürpriz isim kadroya alınmadı

Oyuncularına uyarıda bulunan Akçay, "Yüreğini sahaya koymayan oynayamaz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'inin 14'üncü haftasında deplasmanda yarın Gaziantepspor ile karşılaşacak olan bordo mavililerin teknik direktör Mustafa Akçay, Balıkesirspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında kötü performans ortaya koyan Adrian’ı Gaziantepspor maçı kadrosuna almadı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Janko, Alanzinho ve Giray Kaçar ile sakatlığı geçmesine rağmen riske edilmeyen Yusuf Erdoğan’ı da maç kadrosuna almayan Akçay  oyuncularını, "Yüreğini sahaya koymayan oynayamaz. Ne kendinize ne de takım arkadaşlarınıza ihanet etmeyin" diye uyardı.

Bordo mavili kafilede üç kaleci Onur, Zeki ve Fatih ile birlikte Aykut Akgün, Mustafa, Olcan, Kadir, Abdülkadir, Aykut Demir, Zeki Yavru, Soner, Caner, Bosingwa, Colman, Zokora, Sol Bamba, Henrique, Emre Güral ve Malouda yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler