Fırtınada kart sıkıntısı

Spor Toto Süper Ligi'nin 9. haftasında deplasmanda Kasımpaşaspor'a 3-2 mağlup olan Trabzonspor'da son haftalarda görülen kartlar can sıkmaya başladı.Teknik Direktörü Mustafa Akçay ise görülen kartlar konusunda oyuncularını uyardı.Trabzonspor, Spor Toto Sü

Fırtınada kart sıkıntısı

Spor Toto Süper Ligi'nin 9. haftasında deplasmanda Kasımpaşaspor'a 3-2 mağlup olan Trabzonspor'da son haftalarda görülen kartlar can sıkmaya başladı.

Teknik Direktörü Mustafa Akçay ise görülen kartlar konusunda oyuncularını uyardı.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'ya 3-2 kaybederek, ligdeki galibiyet hasretini 3 maça çıkartırken, Karadeniz ekibinde görülen sarı ve kırmızı kartlar dikkat çekmeye başladı.

Karadeniz Temsilcisi Trabzonspor, kartlar konusunda Avrupa'ya göre Spor Toto Süper Lig'de daha agrasif bir görüntü sergiledi. Bordo-mavililer oynadıkları 9 lig maçında 15 oyuncusu kart gördü. Söz konusu oyuncular 26 sarı kart görürken, 2'de kırmızı kart gördü. Savunma oyuncuları Mustafa Yumlu ve Aykut Demir kırmızı kart gören oyuncular oldu. Bordo-mavililerde Colman ve Zokora ise kart sınırında bulunan isimler oldu.
Trabzosspor Avrupa'da oynadığı 9 maçta ise 14 oyuncu kart gördü. Söz konusu oyuncular 20 sarı kart görürken 1'de kırmızı kart gördü. Bordo-mavililerde Avrupa maçlarında kırmızı kart gören oyuncu ise Colman oldu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, son iki haftada görülen kırmızı kartlar nedeniyle oyuncularını hafta içinde yapılacak olan çalışmalarda tekrar uyaracak. Gereksiz yöre görülen kartlar sonrası 10 kişi kalmaları nedeniyle takımın sıkıntı yaşadığını oyuncularına aktaracak olan Akçay, herkesin sorumluluk almasını isteyecek.
Kasımpaşaspor maçının ilk yarısında takımın ortaya koyduğu oyundan memnun olmadığını belirten Akçay, Ancak ikinci yarıda ortaya koyulan performans beni memnu etti. Kötü yanımız ise iki haftadır sahada yanlız kalmamız oldu. Oyuncu arkadaşlarımızın biraz daha dikkatli olmaları ve sorumluluk almaları gerekecek. Hakemlerle ilgili oldum olası konuşmuyorum. Art niyetli olmadıklarını düşünüyorum. Farklı bir şey aramıyorum" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor