Fırtınada gözler Kasımpaşa'da

UEFA Avrupa Ligi’nde fırtına gibi esen Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçına odaklandı.Polonya temsilcisi Legia Varşova takımını sahasında 2-0 mağlup ederek, Lazio, Apollon Limassol gibi takımların da yer aldığı J gru

Fırtınada gözler Kasımpaşa'da

UEFA Avrupa Ligi’nde fırtına gibi esen Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçına odaklandı.

Polonya temsilcisi Legia Varşova takımını sahasında 2-0 mağlup ederek, Lazio, Apollon Limassol gibi takımların da yer aldığı J grubunda 7 puan toplayarak zirveye oturan Trabzonspor, son iki haftada galip gelemediği Spor Toto Süper Lig’de, Kasımpaşa karşısında alacağı galibiyetle zirvedeki iddiasını sürdürmek istiyor.

Avrupa Kupalarında yenilmeyen Trabzonspor, Avrupa Liginde 7 Kasım günü deplasmanda Legia Varşova ile oynayacağı rövanş maçına çıkacak. Bu maça kadar Avrupa defterini kapatan Trabzonspor, Kasımpaşa spor galibiyetiyle ligde de iyi bir çıkış yakalamayı hedefliyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor