Fırtına onun peşinde

Trabzonspor'da ilk yarının bitmesi ile transfer çalışmaları hız kazandı.İkinci yarıya iyi girmek isteyen bordo-mavili ekipte yeni oluşturulan transfer komitesi Teknik Direktör Mustafa Akçay'ın verdiği isimler doğrultusunda çalışmalara başladı.Bu çalışmlar

Fırtına onun peşinde

Trabzonspor'da ilk yarının bitmesi ile transfer çalışmaları hız kazandı.

İkinci yarıya iyi girmek isteyen bordo-mavili ekipte yeni oluşturulan transfer komitesi Teknik Direktör Mustafa Akçay'ın verdiği isimler doğrultusunda çalışmalara başladı.

Bu çalışmlar neticesinde de bazı isimler ön plana çıkıyor. Ön plana çıkan bu isimlerden bir tanesi ise Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi gruplarındaki rakiplerinden olan Legia Warszawa'nın Polonyalı 3 numaralı ortasaha oyuncusu Tomasz Jodlowiec.

Trabzonspor ve Legia Warszawa arasında oynanan karşılaşmalarda da dikkat çeken 28 yaşındaki oyuncunun üzerinde Akçay'ın özellikle durduğu öğrenildi.

Bordo mavililerin bu transfer için Legia Warszawa'ya 1 Milyon Euro önerdiği ancak Polonya ekibinin 3 Milyon Euro'da direttiği de gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor