Fırtına İstanbul'da dindi!

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftası kapanış maçında Trabzonspor, Kasımpaşaspor ile karşı karşıya geldi.Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan mücadele 3-2 Kasımpaşaspor'un üstünlüğüyle sonuçlandı. Bu sonucun ardından lacivert-beyazlılar Süper Lig'de ikin

Fırtına İstanbul'da dindi!

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftası kapanış maçında Trabzonspor, Kasımpaşaspor ile karşı karşıya geldi.

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan mücadele 3-2 Kasımpaşaspor'un üstünlüğüyle sonuçlandı. Bu sonucun ardından lacivert-beyazlılar Süper Lig'de ikinciliğe yükseldi.

Kasımpaşaspor'un golleri 18. dakikada Kerem Şeras, 40. dakikada Adem Büyük ve 61. dakikada Oscar Scarione'den geldi. Tranzonspor'un golleri ise 24. dakikada Paulo Henrique ve 68. dakikada Olcan Adın'dan geldi.

Trabzonspor forması giyen savunma oyuncusu Aykut Demir, 76. dakikada itiraz ettiği gerekçesiyle ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonucun ardından 14 puanda kalan Trabzonspor gelecek hafta kendi sahasında Elazığspor ile karşı karşıya gelecek. Kendi evinde taraftarının desteğiyle 3 puana ulaşan Kasımpaşaspor ise önümüzdeki hafta deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor