Fırtına için kritik 5 hafta

Üç haftadır galip gelemeyen ve bu süreçte 2 puan toplayan Trabzonspor’da teknik direktör Mustafa Akçay, planlarını revize etti.Ligin ilk yarısının sonlarına doğru yaklaşılırken, Avrupa Ligi’nde grup liderliğini ele geçiren Bordo-Mavililer, Türkiye’de de z

Fırtına için kritik 5 hafta

Üç haftadır galip gelemeyen ve bu süreçte 2 puan toplayan Trabzonspor’da teknik direktör Mustafa Akçay, planlarını revize etti.

Ligin ilk yarısının sonlarına doğru yaklaşılırken, Avrupa Ligi’nde grup liderliğini ele geçiren Bordo-Mavililer, Türkiye’de de zirveden kopmamakta kararlı. Bu doğrultuda, rakiplerinin derbiler de oynayacağı 5 haftalık periyodu Akçay çok önemsiyor.

Rakiplerinin puan kayıplarının kaçınılmaz olduğu seride Akçay’ın ekibinden beklentisi ise 5’te 5. Bu noktada Trabzonspor’un patronunu fikstür avantajı umutlandırıyor. Sadece 2 deplasmana gidecek Trabzonspor’un dışarıdaki rakipleri de ligde sıkıntılı günler yaşayan Gençlerbirliği ve Gaziantepspor.

‘Bizim haftalarımız’

Avrupa Ligi’nde avantajı elinde bulunduran ve Legia deplasmanında da kazanıp gruptan çıkmayı garantilemek üzerine plan yapan Mustafa Akçay, bunu başarırsa kadrosunda rotasyon fırsatı da bulacak. Öğrencileriyle her fırsatta kısa toplantılar düzenleyen Trabzonspor’un hocası, “Rakiplerimize oranla şimdi biraz daha basit bir fikstüre biz giriyoruz. Ancak bu kimseyi küçümseme lüksümüz olacağı anlamına gelmez. İyi atlatırsak bu tablonun bir anlamı olur, yoksa telafisi zorlaşır. Biz şu son 4 haftanın telafisini kazanacağımız 5 maçla yapabiliriz” telkinlerini yapıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler