Fırtına evinde sert esiyor!

 20 maçtır evinde kaybetmeyen bordo-mavililer en iyi iç sahada takımı olma unvanını da elinde bulunduruyor.  Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de evinde oynadığı son Kayseri Erciyesspor maçını da kazanarak bu sezon Avni Aker'de yenilmezlik serisini sürdürd

Fırtına evinde sert esiyor!
 20 maçtır evinde kaybetmeyen bordo-mavililer en iyi iç sahada takımı olma unvanını da elinde bulunduruyor. 
 
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de evinde oynadığı son Kayseri Erciyesspor maçını da kazanarak bu sezon Avni Aker'de yenilmezlik serisini sürdürdü. En son 17 Şubat'ta geçen sezon ligin 22. haftasında Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmayı 3-0 kaybeden bordo-mavililer, 286 gündür Hüseyin Avni Aker Stadı'nda mağlubiyet yüzü görmedi. Bordo-mavililer, söz konusu dönemde Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde yaptığı toplam 20 maçta 16 galibiyet ve 4 beraberlik elde etti. Karadeniz ekibi, bu maçlarda 45 gol atarken, kalesinde 13 gol gördü.
 
TRABZONSPOR EN İYİ İÇ SAHA TAKIMI OLDU
Trabzonspor Teknik Direktör Mustafa Akçay ile sahasında yenilmezlik unvanını sürdürüyor. Trabzonspor'a sezon başında pilot takımı 1461 Trabzon'dan gelen teknik direktör Mustafa Akçay, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yenilgi yüzü görmedi. Akçay yönetiminde bordo-mavililer, bu sezon sahasındaki 13 maçta 10 galibiyet, 3 beraberlik alarak rakiplerine galibiyet yüzü göstermedi. Trabzonspor, 13.hafta itibari ile en iyi iç saha takımı oldu.
Karadeniz ekibi bu sezon kendi evinde oynadığı 7 maçta 6 galibiyet ve 1 beraberlik alarak sahasında en çok galip gelen takım oldu. Bordo-mavililer attığı 13 gole karşılık kalesinde 2 gol görerek 19 puan ile evinde müthiş bir performans sergiledi.
 
TRABZONSPOR GEÇTİĞİMİZ SEZONA 4 PUAN FARK ATTI
Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, geçtiğimiz sezona 4 puan fark atarak 2012-2013 sezonundan daha iyi bir performans sergiledi. Bordo-mavililer geçtiğimiz sezon oynadığı 13 maçta 5 galibiyet, 4'er beraberlik ve mağlubiyet alırken, attığı 13 gole karşılık kalesinde ise 12 gol görmüştü. Söz konusu haftada 13 puan toplayan Trabzonspor 7. sırada yer aldı.
Bordo-mavililer bu sezon ise oynadığı 13 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet alırken attığı 18 gole karşılık kalesinde ise 13 gol görerek 23 puan topladı ve 5. sırada yer aldı.
 
DEPLASMAN KARNESİ ZAYIF
Trabzonspor iç sahada yakaladığı başarıya dış sahada yakalayamadı. Bordo-maili takım deplasmanda oynadığı 6 lig maçında 1'er galibiyet ve beraberlik alırken, 4 maçta ise sahadan yenik ayrıldı. Attığı 5 gole karşılık ise kalesinde 11 gol gördü. 4 puan toplayan Trabzonspor sıralamada ise 14 sırada yer alarak kötü bir görüntü sergiledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor