Fırtına 3 hafta sonra

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Elazığspor'u 4-0 yenen Trabzonspor, ligde 3 hafta aradan sonra galip geldi.Ligde en son 29 Eylül'de ligin 6. haftasında sahasında Torku Konyaspor'u 2-0 mağlup eden, ligin 7. haftasında deplasmanda Fenerbahçe maçında v

Fırtına 3 hafta sonra

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Elazığspor'u 4-0 yenen Trabzonspor, ligde 3 hafta aradan sonra galip geldi.

Ligde en son 29 Eylül'de ligin 6. haftasında sahasında Torku Konyaspor'u 2-0 mağlup eden, ligin 7. haftasında deplasmanda Fenerbahçe maçında ve ligin 8. haftasında sahasında Sivasspor maçından 0-0 beraberlikle ayrılan, geçen haftada Kasımpaşa karşısından 3-2'lik yenilgiyle dönen bordo-mavililer, Elazığspor karşısında galibiyet özlemini giderdi.

Aldığı galibiyetle kötü gidişatını sonlandıran bordo-mavililer, hafta içinde Polonya'nın Legia Varşova ile yapacağı maç öncesi de moral buldu.

SAHASINDA 4. GALİBİYET

Trabzonspor, bu sezon sahasındaki 5'nci maçında 4'üncü galibiyeti aldı. Sahasında Çaykur Rizespor'u 2-1, Kardemir Karabükspor'u 1-0, Torku Konyaspor'u 2-0 ve Elazığspor'u 4-0 yenen Karadeniz ekibi, Sivasspor ile 0-0 berabere kaldı.

Bordo-mavililer, böylece sahasındaki 5 maçta 13 puan topladı. Bu maçlarda kalesinde tek gol gören Karadeniz ekibi, rakip filelere 9 gol gönderdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor