FIFA'dan Kosova'ya onay çıktı!

FIFA, Kosova milli futbol takımına FIFA sembolleriyle dostluk maçı yapması için izin verdi.Kosova milli takımının uluslararası sahnede dostluk maçları yapabilmesi ile ilgili olarak tüm izinlerin 10 Ocak tarihinde İsviçre'nin Zürih kentinde düzenlenecek to

FIFA'dan Kosova'ya onay çıktı!

FIFA, Kosova milli futbol takımına FIFA sembolleriyle dostluk maçı yapması için izin verdi.

Kosova milli takımının uluslararası sahnede dostluk maçları yapabilmesi ile ilgili olarak tüm izinlerin 10 Ocak tarihinde İsviçre'nin Zürih kentinde düzenlenecek toplantıda resmen açıklanması bekleniyor. FIFA'da çıkan bu kararı başta Kosova Başbakanı Haşim Taçi ve diğer üst düzey yetkililer memnuniyetle karşılarken Sırbistan bu kararını tepkiyle karşıladı.

Kosova milli takımı ilk dostluk maçını Hırvatistan, ardından Türkiye ile oynamayı planlıyor. Kosova ile Hırvatistan milli futbol takımları ile dostluk maçları Priştine'de oynanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor