Fenerli'lerden TS'ye bir garip teklif

Şike yaptığı Türkiye ve Uluslararası makamlarca tescillenmiş olan Fenerbahçe taraftarı yine kendini aştı.2010-2011 sezonunda şike yaparak Trabzonspor’un hakkı olan kupayı müzesine koyan Fenerbahçe kulübünün sarı Lacivert Derneği adı altında bir grup bugün

Fenerli'lerden TS'ye bir garip teklif

Şike yaptığı Türkiye ve Uluslararası makamlarca tescillenmiş olan Fenerbahçe taraftarı yine kendini aştı.

2010-2011 sezonunda şike yaparak Trabzonspor’un hakkı olan kupayı müzesine koyan Fenerbahçe kulübünün sarı Lacivert Derneği adı altında bir grup bugün gönderdikleri bir mektupla yüce Trabzonspor camiasına yaptıkları teklifle adeta pes dedirttiler.

Dernek gönderdiği mektupta büyük bir yüzsüzlük örneği göstererek Trabzonspor’un zaten hakkı olan bir kupayı almak için Fenerbahçe ile 3 maçlık bir turnuva yapmasını ve kaybedenin özür dileyerek bu güne kadar kazandığı bütün kupaları karşı tarafa iade ederek kulübü kapatmasını öneriyor.

İşte içeriği saçmalık ve densizlik dolu olan o mektup;

İbrahim Hacıosmanoğlu ve Trabzonspor Yönetiminin Dikkatine,

Bu yazı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a ülke çapında yayınlanan gazetelere ve Trabzon’daki yerel gazetelere de gönderilmiştir. Bunun nedenini yazının tamamını okuduğunuzda sizde anlayacaksınız.

Trabzonspor yönetimi yaptığı açıklamalarda milyonlarca taraftarı olan Fenerbahçe kulübüne devamlı hakaret etmektedir. Bu nedenle Fenerbahçe taraftarı olarak bizimde söyleyeceklerimiz var ve bir de öneri getireceğiz.

Her şeyden önce futbolda yaşanan sıkıntıyı kökünden çözecek önerilerimizi aktarıyoruz. Fenerbahçe ile Trabzonspor kendi aralarında Avrupa’dan gelecek hakemlerin yöneteceği üç maç yapsınlar. Bu üç maç sonunda Trabzonspor üstünlük sağlarsa, biz Trabzonspor’un hakkını yemişiz diyerek özür dileyecek sadece istediğiniz kupayı değil Fenerbahçe’nin tarih boyunca kazandığı tüm kupaları size verecek ve Fenerbahçe kulübünü kapatacağız. Eğer üç maç sonunda Fenerbahçe üstünlük sağlarsa, bu kez Trabzonspor aynı şeyi yapacak kazandığı futboldaki tüm kupaları Fenerbahçe’ye verecek ve Trabzonspor kulübünü kapatacaktır. Böylece futboldaki sıkıntı kökünden çözülmüş olacaktır.

Trabzonspor yönetimi 2010-2011 sezonuyla ilgili olarak Fenerbahçe şike yaptı demekte ve Trabzonspor’un aldığı puanları bileğinin hakkıyla kazandığını iddia etmektedir. Bunun doğru olmadığını futbolla yakından ilgilenen herkes bilmektedir.
Fenerbahçe ve Trabzonspor’un 2010-2011 sezonunda oynadığı lig maçlarını zaten seyretmiştik, ama hata yapmamak için tüm maçları bir kez daha banttan seyrettik. Fenerbahçe’ye karşı aslanlar gibi mücadele eden takımların Trabzonspor karşısında sahada yürüdüklerini gördük. Bu maçları tek tek anlatabiliriz, ama yazıyı uzatmamak için sadece ligin son haftasındaki Karabükspor-Trabzonspor maçını anlatalım.
Fenerbahçe’ye karşı oynadıkları maçta sahanın her yerinde gücünün sonuna kadar mücadele eden Karabükspor’lu oyuncular ligin son haftasında şampiyonun belirleneceği maçta Trabzonspor karşısında sahada yürüdüler ve kazanmak için hiçbir çaba göstermeyerek maçı 4-0 Trabzonspor’a hediye ettiler.

Burada Trabzonspor’un Karabükspor’lu oyunculara para verdiğini söylemiyoruz, çünkü Trabzonspor farklı bir yöntem kullanmaktadır. Lig de yer alan takımlarda Trabzon doğumlu çok sayıda oyuncu ve teknik direktör bulunmaktadır. Trabzonspor camiasına mensup kişiler bu oyuncu ve teknik direktörlerle temasa geçerek” Fenerbahçe ile şampiyonluk mücadelesi yapıyoruz,se4n bizim çocuğumuzsun, bir güzellik yap” şeklinde telkinlerde bulunmakta ve gerekirse tehdit etmektedir. Bunun sonucunda bu takımlar Fenerbahçe’ye karşı sonuna kadar mücadele ederken Trabzonspor karşısında sahada yürümektedir. Bir maçın şikeli olması sonucu para ödenmesi şart değildir. Kasıtlı olarak yenilmekte şikedir. Gördüğünüz gibi Trabzonspor’un neler yaptığını çok iyi biliyoruz.

Başta İbrahim Hacısosmanoğlu olmak üzere Trabzonspor yönetimi dilenci gibi her gün kupayı verin diye yalvarmaktadır. Futbol Federasyonu’na başvuru üstüne başvuru yapmaktadır. Yapılan son başvuruyu Futbol Federasyonu yine reddetmiştir. Futbol Federasyonu’nun vermediği kupayı kazanabilmemiz için Fenerbahçe taraftarları size yukarıda yer alan öneriyi getirmiştir. Erkek gibi çıkın Fenerbahçe futbol takımının karşısına kazanabiliyorsanız bileğinizin hakkıyla kazanın. Bu öneriyi laf olsun diye yapmadık. Biz Fenerbahçe yönetimini ikna ederiz, yeter ki Trabzonspor yönetimi kabul etsin. Fenerbahçe ile Trabzonspor kendi aralarında kozlarını paylaşır. Hak eden kazanır. Kaybeden futboldan silinir gider. Getirdiğimiz öneriyi İbrahim Hacıosmanoğlu ve Trabzonspor yönetimi hasıraltı edip gizlemesin diye bu yazıyı Başbakan’a Ulusal ve Trabzon’daki yerel gazetelere de gönderdik.

Her gün farklı bir medya kuruluşuna demeç vererek Fenerbahçe kulübü ve taraftarlarına hakaret eden İbrahim Hacıosmanoğlu’na soruyoruz. Dilenci gibi her gün kupayı verin diye yalvarmaya devam mı edeceksin yoksa getirdiğimiz öneriyi kabul edip bileğinin hakkıyla kazanmaya mı çalışacaksın? Her gün medyaya demeç vermekle mert olunmaz. Mertlik eylemle olur. İbrahim Hacıosmanoğlu gerçekten mert kişiyse getirdiğimiz öneriyi kabul edip Trabzonspor futbol takımını Fenerbahçe karşısına çıkarır. Fenerbahçe taraftarlarından işte size öneri,  işte mertlik. Bu öneri karşısında Trabzonspor başkanının ne yapacağını göreceğiz. Diğer bir deyişle İbrahim Hacıosmanoğlu’nun ne kadar mert olduğunu herkes görecek.

İŞTE O MEKTUP

1.20140102092933.jpg

2.20140102092949.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor