Fenerbahçe'den 2010-11'i hatırlatan gol!

Korcan Çelikay yediği golle Sivasspor'da yediği o golleri hatırlattı

Fenerbahçe'den 2010-11'i hatırlatan gol!

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'de Ankaragücü deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olurken Korcan Çelikay'ın yediği gol izleyenlere 2010-11 sezonunu hatılattı.

Hatırlanacağı gibi o dönem Sivasspor'un kalecisi olan Korcan Fenerbahçe'nin 4-3 yendiği ve şike tapelerine de işleyen karşılaşmada "ıskaladığı" toplarla oldukça fazla konuşulmuştu.

İşte o Korcan bu akşam Fenerbahçe'nin 2-1 yendiği Ankaragücü maçında da Ankara ekibinin kalesini korudu. Ankaragücü 1-0 öndeyken 20. dakikada Fenerbahçe'nin kullandığı köşe vuruşunda Korcan kalesini terkederek boş pozisyonda topu ıskalayınca Zanka beraberlik golünü kaydetti.

31 yaşındaki kalecinin yediği bu gol sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Özellikle Trabzonsporlu taraftarlar Korcan'ın yediği golün 2010-11 sezonunu kendilerine hatırlattığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler