Eto'o başkanlıktaki ilk icraatı ile gündeme oturdu

Federasyon başkanı seçilen Samuel Eto'o ilk gününde işe geç gelenleri kovdu

Eto'o başkanlıktaki ilk icraatı ile gündeme oturdu

Kamerun Futbol Federasyonu başkanı seçilen Samuel Eto'o, ilk iş gününde mesai geç gelen çalışanların görevine son verdi.

İlk iş gününde olay icraat

Bir dönem ülkemizde de top koşturan Kamerun'un efsane ismi Samuel Eto'o geçtiğimiz günlerde Kamerun Futbol Federasyonu başkanı seçilmişti. Eto'o'nun, federasyon başkanı olarak ilk iş gününde ise çok konuşulan bir icraata imza attı.

İşe geç kalan personeli kovdu

Kamerun'dan CFoot'un haberine göre bir gün önce tüm çalışanlara mesainin 08.00'de başlayacağını bildiren Samuel Eto'o, federasyondaki ilk iş gününde mesai saatinden sonra işe gelen çalışanları kovdu.

Federasyon binasına saat 07.30'da gelen Eto'o, mesai başlangıç saati olan 08:00'dan sonra işe gelen personelin görevlerine son vererek evlerine gönderdi.

Konuyla ilgili olarak ise henüz Kamerun Futbol Federasyonu'ndan resmi bir açıklama gelmedi.

Süper Lig'de iki takımda forma giydi

Kariyerinde Real Madrid, Barcelona, Inter ve Chelsea gibi büyük takımlarda forma giyen Eto'o, Süper Lig 'de Antalyaspor ve Konyaspor'da oynamıştı. Kamerunlu efsane, Antalyaspor'daki son döneminde oyuncu teknik direktör olarak görev yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor