Eskici'den Hopikoğlu'na ağır eleştiri!

Trabzonspor Basketbol takımından 4 ay önce istifa eden Ceyhun Eskici düzenlediği baın toplantısında Trabzonspor MP basketbol takımı başkanı Abiş Hopikoğlu'na ağır eleştiride bulundu.Ceyhun Eskici takımın şuanki durumu değerlendirirken yönetimde olduğu dön

Eskici'den Hopikoğlu'na ağır eleştiri!

Trabzonspor Basketbol takımından 4 ay önce istifa eden Ceyhun Eskici düzenlediği baın toplantısında Trabzonspor MP basketbol takımı başkanı Abiş Hopikoğlu'na ağır eleştiride bulundu.

Ceyhun Eskici takımın şuanki durumu değerlendirirken yönetimde olduğu dönemde olan olaylardan da bahsetti. Eskici açıklamasında:

"Eğer paran varsa ben ne dersem o olacak diyorsan kendi takımını kurarsın. Adınıda Hopikoğlu Spor yaparsın. Ama eğer bir takımda bir arma altında yöneticilik yapıyorsan  kendi çıkarını gözetmeyeceksin. Cebimde param var diyip o yana bu yana para dağıtmıcaksın. Trabzonspor yönetimi cebimde param var deyip Aliağa Petkim'i ligin 8. haftası ligden düşürmüştür. Bu Trabzonspor ahlakına uyan bir davranış değildir. Ayrıca takımını paraya satan para alamadığı içi maçlara çıkan bir oyuncuyuda kandırıp takıma almak ayrı bir terbiyesizliktir.

Trabzonspor MP yönetimi göreve geldiğinden beri ne hiç bir şekilde sevilmemiştir. İtici ve sevimsiz bir takım profiline bürünmüş bir durumdayız. Federasyon ile  hiç bir bağı olmayan bir kulüp şuanda var. Ne federasyondaki yetkililer yönetimden birini tanıyor nede yönetimdekiler federasyondan birini.

Öte yandan takımın eski Başkanlarından Mehmet Yiğit Alp'inde hakkı da yenmiştir.  Şampiyon olan takımın oyuncularının ücretleri verilmemiştir. Çoğu oyuncu icralık olmuştur. Ailesi dağılma noktasına gelmiştir.  Mehmet Yiğit Alp yeni yönetime takımın tüm borcunu bildirdi. Toplamda 2 Milyon 800 bin lira olan borç şuanda faizleri ile 3 Milyon lirayı geçti. Ben İstanbul'da bu borçların pazarlığını yapıp indirim yapılması için uğraştım. Ama Abiş Hopikoğlu, Ati Koç'a olan borcu ödemeyi daha önemli buldu. Burada da büyük bir hata vardır.  "

img_1726.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor