Eski Trabzonsporlu'nun kafasına dikiş atıldı

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin 35. dakikasında yürekleri ağza getiren bir pozisyon yaşandı. Galatasaray'dan Ceyhun Gülselam ile Fenerbahçe'den Mehmet Topal, orta yuvalak içinde bir hava topu mücadelesinde

Eski Trabzonsporlu'nun  kafasına dikiş atıldı
Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin 35. dakikasında yürekleri ağza getiren bir pozisyon yaşandı.
 
Galatasaray'dan Ceyhun Gülselam ile Fenerbahçe'den Mehmet Topal, orta yuvalak içinde bir hava topu mücadelesinde sert bir şekilde çarpıştı.
 
İki oyuncu da yaklaşık saha içinde 1 dakikalık tedavi sonrasında kenara alındı. Mehmet Topal'ın durumunda bir sorun göze çarpmazken, Ceyhun'un ise kafasında açılma meydana geldi.
 
2 dakikalık kısa bir operasyon ile dikiş atılan Ceyhun, kafasında bandaj ile birlikte oyuna geri döndü. Tedavisi tamamlanan Mehmet Topal da Ceyhun Gülselam'ın yanına giderek oyuncuya geçmiş olsun dileklerini gönderdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler