| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Spor Yayın tarihi: 07 Haziran 2026 21:56 Güncellenme tarihi: 07 Haziran 2026 22:27

Eski Trabzonsporlu oyuncu Trabzon'da evlendi! Eski takım arkadaşları pistte döktürdü

Trabzonspor'un eski futbolcularından Trabzon Düzköylü Murat Cem Akpınar, memleketinde düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Başarılı oyuncuyu mutlu gününde bordo-mavili ekipten eski takım arkadaşları da yalnız bırakmadı.

Trabzonspor'un eski futbolcularından Düzköylü Murat Cem Akpınar, memleketi Trabzon’da düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle hayatını birleştirdi. Başarılı futbolcuyu bu mutlu gününde Trabzonlu eski takım arkadaşları da yalnız bırakmadı.

1

Trabzon'da Yıldızlar Geçidi

Trabzonlu futbolcu Murat Cem Akpınar, memleketinde evlendi. Düzköylü oyuncunun Trabzon'da gerçekleştirilen düğün törenine spor camiasından birçok isim katıldı.

1

Eski Takım Arkadaşları Yalnız Bırakmadı

Anlamlı organizasyonda gözler, bordo-mavili ekibin eski oyuncularına çevrildi. Murat Cem Akpınar’ın düğününe, kendisi gibi Trabzonlu olan ve bir dönem Trabzonspor forması giyen dostları katılım sağladı.

Bandırmaspor'da forma giyen Abdulkadir Parmak ve Antalyaspor'da kiralık olarak mücadele eden Abdülkadir Ömür, eski takım arkadaşlarını mutlu gününde yalnız bırakmadı. 

Yorumlar (3)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

O
Ofli
3 hafta önce

Allah mesut etsin, esenlik ve selamet versin.

O
orkun
3 hafta önce

Abdülkadir! Bu kafayla sen anca oralarda oynarsın...

Y
yıldızlar
3 hafta önce

Trabzonda yıldızlar geçidiymiş yıldızlar bak sen.