Eski futbolculardan Ersun Yanal yorumu …

HÜSEYİN TOK Ersun Yanal olmazsa kim olur diye baktığımızda şu olur diyemiyoruz. Bu potansiyeli kaldırabilecek başka teknik adam göremiyorum. Ersun  Yanal2a karşı olanlar var . ama neden olduklarını söylemiyorlar. Bence Ersun Yanal doğru bir karardır. Kend

Eski futbolculardan Ersun Yanal yorumu …

HÜSEYİN TOK 

Ersun Yanal olmazsa kim olur diye baktığımızda şu olur diyemiyoruz. Bu potansiyeli kaldırabilecek başka teknik adam göremiyorum. Ersun  Yanal2a karşı olanlar var . ama neden olduklarını söylemiyorlar. Bence Ersun Yanal doğru bir karardır. Kendini  kanıtlanmış bir teknik adamdır.
 
18981438.jpg
ALİ KEMAL DENİZCİ
Vahid hocanın gönderilmesi geç kalınmış bir karardır. Trabzonspor’un elinde iyi bir kadro var. Kim gelirse bu kadro ile başarılı  olur. Önemli olan vahid halilhodziçin gönderilmesi kim gelirse gelsin bir önemi yok . 
ali_kemal_denizci-001.jpg
 
 
 
BAHATTİN GÜNEŞ 
Ersun Yanal ismi doğru tercihtir. Ofansif futbol anlayışını benimsemesi  ve Fenerbahçe’yi şampiyon yapması Ersun hocanın artılarıdır. Trabzonspor camiasını tanıyan birili olarak gelmesi yönetimin doğru bir hamlesidir. 

bahattin_gunes1.jpg

TUNCAY SOYAK 
Ersun Yanal’ın gelişi doğru bir karar. Türk oyuncusunu tanıyan , disiplinli antreman biliminde bir numara benimde taktir ettiğim bir hoca hücum oynattı ve çalıştırdığı takımlarda ki fizik ve kondisyon üst düzeyde  o nedenle Ersun yanal ismi  doğru bir tercihtir.aslında bu takımı Trabzonlu bir teknik adamın çalıştırmasını isterim.bu hami olmalıydı. Bana göre verilen şansıda iyi kullandı. 
 
tuncay_soyak_slpl4.jpg
 
 
bekir(3).jpg BEKİR BARÇIN 
Ersun hoca Trabzonspor’a sitem ederek gitmiştir. Bu takımı darmadağın edip gitti. Bu kadroyla kim gelirse gelsin başarılı olur. Neden kendi adamımıza şans vermiyoruz. Ersun Yanal’a yeniden görev vermek kulübe ihanet etmektir. Kadrolar kötü odlumu takımı kendi evlatlarımıza veririz. İyi odlumu kadro dışarıdan birini getiriyoruz.  Bu nasıl bir anlayış ..
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor