Erkan Zengin'e sert tepki: Karakteri bozulmuş...

Trabzonspor'un eski futbolcularından Erkan Zengin'e Ali Tanfoğan çok sert tepki gösterdi.

Erkan Zengin'e sert tepki: Karakteri bozulmuş...

TFF 2. Lig Play-off çeyrek final rövanş maçında Fatih Karagümrük, sahasında Şanlıurfaspor’u 2-1 mağlup etti. İlk maçı da deplasmanda 1-0 kazanan Fatih Karagümrük, tur atladı.

Tarihi Vefa Stadı'nda oynanan mücadele maç sonrası en çok konuşulan olay ise Şanlıurfaspor teknik direktörü Ali Tandoğan maç sonrası sosyal medya hesabından Karagümlüklü oyuncu Erkan Zengin’e tepki göstermesi oldu.

Tandoğan " Oyuncular inanılmaz bir oyun serglediler. Maçı tek kale oynamamıza rağmen beklenmedik kaleci hatasından maçı kaybettik ama o sahada herşeylerini vermeye çalışan tüm oyuncularıma teşekkür ederiö. Bir yazıklar olsun Erkan Zengin'e. Yıllarca abi diyerek bize sevgi gösteren çocuk gitmiş bize sahada ve dışında yapmadığı terbiyesizlik kalmadı.  Devre arasında her türlü suçlu olmasına rağmen sırtımdan gelip bana vurup kaçmasına söuleyecek birşey bulamıyorum. Tüm takım arkadaşları gelip özür dilemesi ve herkesin takım içindeki hal ve hareketlerinden nefret etmesine rağmen bu karakteri bozulmuş futbolcuya yazıklar olsun diyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor