'Erdem'li Tepecik Play Off'ta

TFF 3. Lig 1. Grup'ta Trabzonlu antrenör İlker Erdem'in teknik direktörü olduğu Tepecikspor sahasında Gölcükspor'u 1-0 yenerek play offa yükselme başarısı gösterdi. Erdem, haber61.net'e yaptığı açıklamada göreve geldiğimden beri her maçın kendileri için f

'Erdem'li Tepecik Play Off'ta


TFF 3. Lig 1. Grup'ta Trabzonlu antrenör İlker Erdem'in teknik direktörü olduğu Tepecikspor sahasında Gölcükspor'u 1-0 yenerek play offa yükselme başarısı gösterdi.

Erdem, haber61.net'e yaptığı açıklamada göreve geldiğimden beri her maçın kendileri için final havasında geçtiğini belirterek, “Son maçımız da Gölcükspor maçı da final havasın da geçti. Oyuncularımın anormal üstün performansı birlikteliği, takım ruhu, bütün her şeyi ile sahaya yansıtmaları maçı kazanmamızı sağladı. Son maçımızı kazanarak play off grubuna çıktığımızı için de son derece mutluyuz” dedi.

Trabzonlu bir teknik adam olarak burada kısa bir sürede elde ettiğimiz başarı bizler için son derece gurur verici olduğunu ifade eden Erdem,”Burada bu başarıyı yapmam hem Trabzon adına, hem de ekibim adına onur ve gurur verici. İnanmak ve inandırmak sevgi ile birlikte olmak başarıyı getirdi. Geldiğimiz günden beri kaynaşmayı sağladık” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor