Engin Baytar hangi takımla anlaştı?

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Trabzonspor'un eski oyuncusu Galatasaray'da forma giyen orta saha oyuncusu Engin Baytar ile prensipte anlaştı.Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, Galatasaray ile yapılan anlaşmanın ardından Engin Ba

Engin Baytar hangi takımla anlaştı?

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Trabzonspor'un eski oyuncusu Galatasaray'da forma giyen orta saha oyuncusu Engin Baytar ile prensipte anlaştı.

Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, Galatasaray ile yapılan anlaşmanın ardından Engin Baytar ile İstanbul'da bir araya gelindiği, orta saha oyuncusu ile her konuda anlaşmaya varılarak prensipte el sıkışıldığı öğrenildi.  Engin Baytar'ın pazartesi resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra Antalya kampına katılacağı ifade edildi.

Ligin ilk yarısında 7 maçta 289 dakika forma giyen Engin, tek golünü ligin altıncı haftası yeni takımına karşı 18. dakikada kaydetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor