En Kârlı Fırtına

Bordo-Mavililer, ligde yaşadığı istikrarsızlığa Eskişehirspor ve Kayseri Erciyesspor galibiyetleriyle son verdi.Oynadığı son 3 resmi maçını da kazanarak büyük moral depoladı. Özellikle Erciyes karşısında gelen 3-1’lik zafer, Trabzonspor’a 3 puandan fazlas

En Kârlı Fırtına

Bordo-Mavililer, ligde yaşadığı istikrarsızlığa Eskişehirspor ve Kayseri Erciyesspor galibiyetleriyle son verdi.

Oynadığı son 3 resmi maçını da kazanarak büyük moral depoladı. Özellikle Erciyes karşısında gelen 3-1’lik zafer, Trabzonspor’a 3 puandan fazlasını getirdi.

Çünkü puan tablosunda Fırtına’nın üzerinde ya da yakınında yer alan takımlar haftayı kayıpla kapattı. Derbide Fenerbahçe ile Beşiktaş 3-3 berabere kaldı, iki takım da 2’şer puan bıraktı. Aynı şekilde Kasımpaşa ile Galatasaray da yenişemedi. Sivasspor ise sahasında Antalyaspor’a 3-0 mağlup olarak ağır bir yenilgi aldı.

Eskişehirspor ise Karabükspor ile berabere kalarak 2 puan kaybetti. Yani Bordo-Mavililer’in rakipleri, 13. haftada toplam 13 puan kaybederken, zirve yarışında kazanan tek takım Trabzonspor oldu. Erciyes galibiyetinin getirisi böylece 16’ı puanı buldu!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler