En az kazanan Yusuf ama...

Yetiştirme bedeli vermemek için 1461 Trabzon’dan kiralanan Yusuf, tüm maçlarda oynasa dahi alacağı ücret ile 1. Lig oyuncusundan bile az kazanacak ama Trabzon’a dev para kazandırıyor.Sezon boyunca oynasa bile en fazla 300 bin TL kazanacak olan Yusuf, Lima

En az kazanan Yusuf ama...

Yetiştirme bedeli vermemek için 1461 Trabzon’dan kiralanan Yusuf, tüm maçlarda oynasa dahi alacağı ücret ile 1. Lig oyuncusundan bile az kazanacak ama Trabzon’a dev para kazandırıyor.

Sezon boyunca oynasa bile en fazla 300 bin TL kazanacak olan Yusuf, Limassol galibiyeti ve Lazio beraberliği ile kasaya giren 800 bin TL’nin baş mimarlarından oldu… Yönetim ise Ocak’ta sözleşme için bekliyor.

Trabzonspor’un 1461 Trabzon’dan kiraladığı genç Yusuf Erdoğan, aldığı ücret ile takımın en az kazananı olurken, golleri ve kendine kattığı değer ile adeta ‘darphane gibi’ çalışıyor. Bordo-Mavililer’de 1461 Trabzon’dan alınan ancak ‘ne yapacağına bakalım’ düşüncesiyle Araklıspor’a 100 bin TL’lik yetiştirme bedeli vermemek için pilot takımdan kiralık sözleşmesi ile alınan tek oyuncu olan Yusuf Erdoğan, performansı ile parmak ısıtırken, sezon sonuna kadar alacağı ücretin 3 katını şuana kadar takıma kazandırdı.

EN AZ KAZANMASI GARANTİ

Yusuf Erdoğan, şuana kadar çıktığı 11 maçın 6’sında 11’de yer alırken, futbolu kadar golleri ile de Trabzonspor’da bu sezonun en ‘parlak yıldızı’ olarak göze çarpıyor. Bordo-Mavililer’de 2-1 kazanılan Limassol deplasmanında son dakikalarda attığı golle takımını galibiyete taşırken, kulübün kasasına 200 bin EURO girmesini sağlarken, Lazio maçında da attığı gol ile perdeyi açıp beraberlikte gelen 100 bin EURO’da önemli rol oynadı. Sadece golleri ile Trabzonspor’a yolun başında 800 bin TL kazandıran Yusuf, sezon sonuna kadar ise alacağı ücret devede kulak bile değil. Çünkü tüm maçlarda oynasa bile takımın en az kazananı olacak.

OCAK’TA 5 YILLIK İMZA

Yusuf Erdoğan, 100 bin TL garanti paranın yanında maç başı para kazanırken, eğer 30’ün üzerinde maç oynarsa alacağı ücret 300 bin TL’nin altında olacak. Yusuf, daha sezon başında bile 1 yılda kazanacağının 3 katını kulübün kasasına girmesini sağlarken, ‘kiralık ama darphane gibi’ çalışmaya başladı. Yusuf Erdoğan’ın performansı sonrası yönetim, transfer dönemi bitmeden gerçekleştiremediği 5 yıllık imzayı Ocak’ta attırmaya çalışacak.

BU KEZ RESMİ İMZA

Bordo-Mavili yönetim, önce Yusuf Erdoğan ile kiralık sözleşmeyi feshederek, oyuncunun 1461 Trabzon’a gönderecek. Pilot takım bunun ardından Yusuf’u bu kez Trabzonspor’a bonservisi ile verecek. Yusuf ile 5 yıllık yeni sözleşme imzalayacak olan Bordo-Mavililer, genç yıldız adayını ise bu kez kiralık olarak değil, resmen kadrosuna dahil etmiş olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor