El Clasico'da kim kazandı?

La Liga'da sezonun ilk El Clasico'sunda gülen taraf Barcelona oldu.Maçta beklendiği gibi topun daha çok sahibi olan taraf Barcelona olurken, ev sahibi ekip aradığı gol 19. dakikada buldu. Iniesta'nın pasıyla kaleci Lopez'i avlayan Neymar, ilk El Clasico m

El Clasico'da kim kazandı?

La Liga'da sezonun ilk El Clasico'sunda gülen taraf Barcelona oldu.

Maçta beklendiği gibi topun daha çok sahibi olan taraf Barcelona olurken, ev sahibi ekip aradığı gol 19. dakikada buldu. Iniesta'nın pasıyla kaleci Lopez'i avlayan Neymar, ilk El Clasico maçında ilk golünü attı ve Barça'yı 1-0 öne geçirdi. Real Madrid ilerleyen dakikalarda Ronaldo ve Bale ile beraberlik golü arasa da kaleci Valdes'in başarılı performansı Barça'yı soyunma odasına 1-0 önde götürdü.

BALE YİNE KAYIPLARDA

İkinci yarıda ise tempo beklenenin altında kalırken Real'in yeni yıldızı Bale 60. dakikada yerini Benzema'ya bıraktı. Real Madrid maçtaki en net posiyonunu da Fransız yıldız ile yakaladı. 72. dakikada uzaklardan çok sert bir şut çıkaran Benzema'nın vuruşu çataldan döndü.

SANCHEZ HARİKA ATTI

Dakikalar 78'i gösterirken sahneye çıkan Alexis Sanchez, harika bir aşırtma golüyle Barça'yı 2-0 öne geçirdi. Real'in aradığı gol ise maçın uzatmalarında geldi. 90+1. dakikada Ronaldo'nun harika pasını gole çeviren Jese, Real'i ümitlendirse de kalan süre beraberlik golü için yetmedl.

Bu sonuçla 28 puana yükselen Barcelona liderliğini korurken 22 puanda kalan Real Madrid 3. sırada yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor