Efsane Başkandan Kadir Özcan mesajı

Trabzonspor’un efsane başkanlarından Şamil Ekinci dün gece saatlerinde vefat eden Trabzonspor’un efsane oyuncularından Kadir Özcan için şu mesajı verdi.Şamil Ekinci kendi başkanlık döneminde Trabzonspor’da futbolculuk hayatına devam eden Kadir Özcan’ın ve

Efsane Başkandan Kadir Özcan mesajı

Trabzonspor’un efsane başkanlarından Şamil Ekinci dün gece saatlerinde vefat eden Trabzonspor’un efsane oyuncularından Kadir Özcan için şu mesajı verdi.

Şamil Ekinci kendi başkanlık döneminde Trabzonspor’da futbolculuk hayatına devam eden Kadir Özcan’ın vefat haberini aldığında çok üzüldüğünü ve erken bir kayıp olduğunu ifade etti.

Efsane Başkan Şamil Ekinci şu ifadeleri kullandı;

‘’Çok Üzüldüm. Allah’ın bileceği bir iş ama erken bir kayıp oldu. Vakitsiz,  zamansız. Zamansız bir kayıp oldu. Çok iyi bir çocuktu. Allah gani gani rahmet eylesin. Çok iyi bir insandı. Takım için arkadaşları için canını verebilecek bir insandı. Söyleyecek söz bulamıyorum.’’

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor