Diyarbakır ziyareti öncesi flaş gelişme

“Öğrenci evleri” konusunda fikir ayrılığı yaşayan Başbakan Erdoğan ile Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Diyarbakır’a birlikte gidecek. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "Elini boşuna ovuşturmasınlar, buradan onlara ekmek yok" dedi.Kuzey Ira

Diyarbakır ziyareti öncesi flaş gelişme

“Öğrenci evleri” konusunda fikir ayrılığı yaşayan Başbakan Erdoğan ile Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Diyarbakır’a birlikte gidecek. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "Elini boşuna ovuşturmasınlar, buradan onlara ekmek yok" dedi.

Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesud Barzani ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu Diyarbakır'da görüşecek. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Başbakan Erdoğan ile Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın Diyarbakır’a birlikte gideceğini açıkladı.

Çelik "Hiçbir problem yok. Sayın Başbakan'ın dediği gibi, elini ovuşturanlar, boşuna ovuşturmasınlar, buradan onlara ekmek yok" dedi.

Başbakan Erdoğan ile Başbakan Yardımcısı Arınç, "öğrenci evleri" konusunda fikir ayrılığına düşmüştü.

Bülent Arınç, TRT Türk televizyonunda yaptığı açıklamada Erdoğan'a sitem etmişti.

Arınç, şu ifadeleri kullanmıştı:

“Başbakan'la aramızdaki çelişkinin sebebi ben değilim. Ben sadece bakan değilim, benim bir özgül ağırlığım var, benim yıpranmamam lazım. Birilerinin kum torbası haline getirilmek istemem.

Başbakanımıza dost, kardeş olarak seslenmek isterim; ikimizin sözleri arasındaki çelişkiyi düzeltmesi kendisinden beklenir.”

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti'nin Salı günü Meclis'te yaptığı grup toplantısına katılmamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor