Diouf'tan Trabzonspor'a ilk sinyal

 Geçtiğimiz günlerde Tayfun Korkut'un başına geçtiği Hannover 96'nın Sportif Direktörü Dirk Dufner, Trabzonspor'un hedefindeki  Mame Diouf ile ilgili Bild gazetesine açıklamalarda bulundu.TRABZONSPOR'UN TRANSFER GÜNDEMİNDE NELER OLUYOR/TIKLAYINDiouf'un me

Diouf'tan Trabzonspor'a ilk sinyal

 Geçtiğimiz günlerde Tayfun Korkut'un başına geçtiği Hannover 96'nın Sportif Direktörü Dirk Dufner, Trabzonspor'un hedefindeki  Mame Diouf ile ilgili Bild gazetesine açıklamalarda bulundu.


TRABZONSPOR'UN TRANSFER GÜNDEMİNDE NELER OLUYOR/TIKLAYIN


Diouf'un menajeri aracılığıyla sözleşme yenilemeyeceğini kendilerine bildirdiğini söyleyen Dufner, ''Diouf yazın bitecek olan sözleşmesini bize menajeri Jim Solbakken aracılığıyla bildirdi. Kulüpten gideceği çok açıktır.'' ifadelerini kullandı.

Bild gazetesinde yer alan haberde oyuncuyla Stoke City ve Trabzonspor'un ilgilendiği belirtildi.

MAME DİOUF BÖYLE BİR GOLCÜ/TIKLAYIN

YERİNİ BİLE DOLDURDULAR

Öte yandan Hannover 96, Mame Diouf'un yerini de şimdien doldurdu. Şili'de mücadele veren Universidad Catolica takımından Nicolas Castillo ile anlaşan Alman ekibinde Dufner oyuncu için şu yorumu yaptı: ''Ben riski seviyorum.''

20 yaşındaki Şilili oyuncu Hannover 96'ya 3 milyon euroya mal olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor