Deniz Yılmaz futbolu bıraktı Dubai'ye yerleşti

Trabzonspor'un eski futbolcularından Deniz Yılmaz futbola veda etti eşiyle Dubai'ye yerleşti

Deniz Yılmaz futbolu bıraktı Dubai'ye yerleşti

Trabzonspor'da da bir dönem forma giyen Deniz Yılmaz futbolu bıraktı ve eşi Laura Isabella Yılmaz ile birlikte Dubai'ye yerleşti.

2014 yılında Elazığspor'dan 1.8 Milyon Euro'ya Trabzonspor'a transfer olan ancak bekleneni veremeyip 2016'da Bursaspor'a transfer olan Deniz Yılmaz son olarak Gençlerbirliği'nde forma giymişti. 2019 yılından itibaren bir kulüple anlaşmayan futbolcu futbol hayatına da noktayı koydu.

EŞİ YOUTUBER OLDU

Deniz'in eşi Laura Isabella Yılmaz, YouTube kanalında yayınladığı özel içeriklerle milyonlarca izlenmeye ulaştı. Türkiye'de yaşadığı deneyimleri, 4 kişilik Yılmaz ailesinin en özel anlarını takipçileri ile paylaşan YouTuber, son yayınladığı videoda Dubai'deki yeni evlerinin detaylarına yer verdi.

Deniz Yılmaz futbolu bıraktı Dubai'ye yerleşti

Laura Isabella Yılmaz, eşi Deniz Yılmaz ve iki çocuğuyla birlikte eğlenceli anlarını paylaşırken ev alışverişinden makyaj videolarına kadar yüzlerce içerik üretiyor. Almanca olarak yayınlanan yüzlerce videoda Türkiye'de yaptıkları seyahat Vlog'larına yer veren YouTuber, kanalında 305 bin takipçiyi geride bıraktı. 
Deniz Yılmaz futbolu bıraktı Dubai'ye yerleşti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler