Daum Türk aileye kız istemeye gitti

Bursaspor'un teknik direktörü Christoph Daum, oğlu Marcel için Almanya'da yaşayan Türk bir ailenin Filiz isimli kızlarını istedi.Kulak Ailesi'nin Köln'e bağlı Hürth kasabasındaki evine ilk önce Daum'un eski eşi, Marcel'in annesi Ursel ve anneannesi geldi.

Daum Türk aileye kız istemeye gitti

Bursaspor'un teknik direktörü Christoph Daum, oğlu Marcel için Almanya'da yaşayan Türk bir ailenin Filiz isimli kızlarını istedi.

Kulak Ailesi'nin Köln'e bağlı Hürth kasabasındaki evine ilk önce Daum'un eski eşi, Marcel'in annesi Ursel ve anneannesi geldi. Aradan 1-1,5 saat sonra gecikmeli olarak kızıyla birlikte gelen Christoph Daum'u kapıda ailenin babası karşıladı. Elinde pasta ile gelen Daum, eve girerken Türk geleneklerine uygun bir şekilde ayakkabılarını çıkardı.

DÜĞÜN TARİHİ BELLİ DEĞİL

Yaklaşık 4 saat süren görüşme sonrası dışarı çıkan Daum, görüşme hakkında kısa bir açıklama yaptı. Mutlu olduğunu belirten Daum, bugünün özel bir gün olduğunu söyledi. İçeride neler konuşulduğu sorulan Daum, çiftin ileriye dönük planları hakkında konuştuklarını ancak düğün için herhangi bir tarih belirlenemediğini ve bu konuda onların adına bir şey söyleyemeyeceğini ifade etti.

ÇIKIŞTA OLDUKÇA KEYİFLİYDİ

Aracına binerken aileye getirdiği çiçeği vermeyi heyecandan unuttuğunu son anda fark eden Daum, arabasının bagajından çıkardığı çiçeği gelinin ailesine teslim etti. Daum daha sonra kendi geldiği özel aracıyla evden ayrıldı. Geldiğinde çok stresli olduğu gözlenen Daum'un, çıkışta ise oldukça keyifli olduğu dikkat çekti.

Aile tarafından Daum'a Türk damak tadından yemekler de sunuldu. Menüde mantı, börek, içli köfte ve birçok lezzet bir aradaydı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler